Η ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝΩΝ & ΠΟΤΩΝ PROWEIN 2016

Για 23η χρονιά ο εκθεσιακός χώρος Messe Dϋsseldorf στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία άνοιξε τις πύλες του στο κοινό για να φιλοξενήσει τη Διεθνή Έκθεση για τη βιομηχανία Οίνων και Ποτών «Prowein» από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου 2016. Ιδιαίτερα δυναμική ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Το παρών έδωσαν οινοποιοί από την Αρκαδία, την Αχαΐα, τη Μεσσηνία, τη Λακωνία, την Ηλεία, την Κορινθία και την Αργολίδα των οποίων η συμμετοχή διοργανώθηκε από την  Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία «Πελοπόννησος Α.Ε.» σε ανεξάρτητο περίπτερο 150 τμ. Οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα  Πελοποννησιακά κρασιά τα οποία διαθέτουν εξαιρετική γεύση και ποιότητα.

Οι εκθέτες είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με αγοραστικό κοινό παγκόσμιας κλίμακας, εδραιώνοντας έτσι νέες συνεργασίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα Πελοποννησιακά κρασιά τόσο σε Ευρωπαϊκό όσο και σε διεθνές επίπεδο, γεγονός που ενισχύει το βασικό στόχο της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των Πελοποννησιακών επιχειρήσεων.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα-Κτηνοτροφίας, κ. Ηλία Στρατηγάκο, ενώ το περίπτερο τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ κ. Γρηγόρης Δελαβεκούρας, ο Σύμβουλος Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Ελληνικού Προξενείου κ. Πάρις Νίκολης και εκπρόσωποι της «Πελοπόννησος Α.Ε.», μεταξύ των οποίων και ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Κωνσταντίνος Μπιτζής.

 

 

Εδώ μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

S1140034

S1140021

S1140026

S1140002

20160313_145708

 

Leave a Reply