Δυναμικό παρόν έδωσε η Πελοπόννησος Α.Ε. στην έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο μαζί με τους συνεργάτες της εταιρείας επισκέφθηκαν όλα τα περίπτερα όπου και πραγματοποίησαν συναντήσεις με τους εκθέτες ανταλλάσοντας απόψεις και πληροφορίες σχετικά με τις αναπτυξιακές προοπτικές της οικονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανανεώνοντας το ραντεβού για μελλοντικές συνεργασίες.

Ακολουθεί το μήνυμα του Διευθύνoντος Συμβούλου κ. Σωτήρη Μουρίκη:

” Την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκα μαζί με το Δ.Σ. και τους συνεργάτες της “Πελοπόννησος Α.Ε.” την έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” .

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι η Εταιρία βγαίνει για πρώτη φορά από τα γραφεία, δυναμικά και με εξωστρέφεια, ώστε να συναντήσει την πραγματική οικονομία και ν’ αφουγκραστεί τον παλμό της επιχειρηματικότητας, πάντα μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων που την καθορίζουν.

Σύντομα, η Εταιρεία θα πάρει στοχευμένες πρωτοβουλίες για να καταστεί ένα πολύτιμο εργαλείο στην ανάπτυξη της οικονομίας της Περιφέρειας, σε συνεργασία, φυσικά, με την Περιφέρεια,τούς Δήμους και τους φορείς που την υποστηρίζουν.

Είναι η ώρα της ανάπτυξης της οικονομίας, των επενδύσεων, της εξωστρέφειας,των ανοιχτών διαδικασιών και της διάχυσης των πληροφοριών.

Η ώρα για μια καλύτερη Πελοπόννησο!”